image1 image2

Laatste Nieuws

Dankuwel! 
Bedankt aan iedereen die er zaterdag bij was, we hebben er van genoten en we hopen jullie allemaal terug te zien bij het volgende concert.
gepost 10/09/2012 door Davy

Begintijd 
De deuren gaan open om 19u, Roma Amor begint om 21u. Op dit moment gaan de deuren onherroepelijk dicht en op slot! Dit om te vermijden dat er tijdens het concert een komen en gaan is, aangezien de deur zich naast het podium bevind. Kom dus aub op tijd.
gepost 21/08/2012 door Davy

Les Nuits Hédoniste I 
Spiritual Front heeft bevestigd.
gepost 01/05/2012 door Davy

Les Nuits Hédoniste I
Roma Amor heeft bevestigd.
gepost 01/05/2012 door Davy

Website on-line
Onze website heeft het licht gezien!
gepost 01/05/2012 door Davy

Over ons

Cambret Nera (Zwarte Kamer of Zwart Cabaret) streeft ernaar om u een fijne selectie muziek voor te schotelen uit de Neofolk, Martial en Avantgarde scene. Opgericht door twee vrienden uit Antwerpen, zijn we er van overtuigd de perfecte locatie gevonden te hebben om deze muziek voor te stellen in het intieme persoonlijke kader dat er best bij past.
'De Kleine Hedonist' is een relatief nieuw café in het centrum van Antwerpen met het ideale formaat en de gezellige atmosfeer die we zochten. Parking en hotels zijn op wandelafstand, er is een gezellige rokerskelder, dus je hoeft niet naar buiten te gaan om van een sigaret te kunnen genieten en er zijn regelmatig kunsttentoonstellingen door beginnende artiesten met de nadruk op fotografie, tekeningen en schilderijen.